Czy produkty HOLY są wegańskie?
Tak, z jednym wyjątkiem wszystkie nasze napoje są wegańskie.
Mogą one jednak zawierać śladowe ilości jajek, mleka i soi, co wynika wyłącznie z najmniejszych pozostałości na maszynach produkcyjnych. Nasza receptura nie zawiera żadnych produktów pochodzenia zwierzęcego!
Wyjątek:
W przypadku HOLY Energy Caterpillar znajduje się w sbardzo niewielkie ilości laktozy zawiera, ponieważ nakłada się ją na petardy, aby się nie sklejały. Dlatego Caterpillar nie jest marką wegańską (nie dotyczy to wszystkich pozostałych odmian).